Preview Mode Links will not work in preview mode

Lyssna på DA

Jan 29, 2016

Han har gjort "allt från rent svammel till samhällsprogram", han leder kockprogram i TV, jagar näthatare men räddar också flyktingar på Medelhavet. Möt Robert Aschberg, en maskintokig skärgårdsbo med utpräglat hamsterbeteende.


Jan 29, 2016

En efter en försvinner de gamla arbetskamraterna från varvet. Och Ingvar Mattisson vet. Fler kommer att dö av asbesten. Om han inte slår larm: – Det är ett ansvar jag har som äldre, säger tunnplåtslagaren.


Jan 20, 2016

Mona Larsson tjänar 40 000 kronor på en månad. Av det får hon och en tonåring 4000 kronor att leva på. Hon är en av nästan en halv miljon svenskar som har skulder hos kronofogden. De flesta hamnar där efter en personlig kris. I Monas fall var det en skilsmässa. Text: Ola Wong Inläsning: Gunilla Ericson...


Jan 14, 2016

Vi tog bilen och körde rakt in i landet, bort mot Värmland, via Enköping och Skinnskatteberg – genom trakter som en gång var industritakter. Nu är det något annat, nu är de ett land av shopping, osäkra jobb och den ständiga frågan: Vad ska vi jobba med i framtiden?


Jan 4, 2016

En berättelse om hur det är att leva, och om hur det är att vakna morgonen efter att döden har knackat på. Men mest handlar den om Marita. Kontoristen som vågade ringa ett samtal för att försöka rädda livet på sin chef.