Preview Mode Links will not work in preview mode

Lyssna på DA

Nov 25, 2015

Den svenska integrationsdebatten har gått från framtidstro till bråk om chokladbollar. Möt Liibaan Mohamod och Lars Piirhonen. En var ett ensamt flyktingbarn, en annan kallades för skitig finnunge. I dag hjälper båda till på flyktingförläggningen. Men berättelsen börjar vid en kaffeautomat. Text och...


Nov 18, 2015

Dagens Arbetes granskning av den ökade stressen inom industrin har lett till enorm uppmärksamhet bland läsare, på Facebook och Twitter och i andra medier. Möt den lojale industriarbetaren som gick in i väggen, möt forskaren som visat att stressen skadar hjärnan, men lyssna också på exemplen som visar att...


Nov 18, 2015

Operasångerskan Malena Ernman har gått från stammande bruksortstjej till stjärna på Europas stora scener. Hon vässar sin stämband med med kaffe och ger hals mot det ökande främlingshatet.


Nov 18, 2015

En ny generation robotar är på väg in i industrin. Smartare, smidigare och billigare. De tar plats bredvid dig på bandet. De tar gamla jobb – men kan de också skapa nya?


Nov 18, 2015

Simon Stålenhag skruvar till sin barndom i sin egen datorkonst – det blir ett Sverige fyllt av robotar, dinosaurier och märkliga luftfarkoster. Nu är planen att hans bästsäljande konstbok ska bli en tv-serie i tio avsnitt.